Кредитни карти: Visa, MasterCard, Discover, American Express, Dinners, JCB

 

За осъществяване на On-line плащания през Интернет Жарден Флорист Студио работи със системата за онлайн транзакции и авторизиране на кредитни карти 2checkout. Ще бъдете препратени към интерфейса на 2checkout.com, където в една единствена сесия можете да изберете да платите през PayPal или с кредитна карта, като сигурността на предаване на информацията се осъществява чрез SSL - протокол.

След въвеждане на информация за картодържателя и потвърждение на плащането, системата извършва on-line авторизация на кредитната карта, проверява наличността на сумата в банката на картодържателя и получава веднага потвърждение или отказ от системата.

В случай, че информацията за картодържателя е неточна или сумата не е налична по сметката на кредитната карта, плащане не се извършва и картодържателят получава съобщения за евентуалните причини. В този случай, картата на картодържателя няма да бъде задължена.

Търговецът (jarden-florist.com) няма достъп до информация за Вашата банкова карта. Търговецът получава съобщение от системата единствено едно плащане, инициирано от определен потребител дали е извършено или не.


MAESTRO дебитни карти


Жарден Флорист Студио е регистриран търговец в системата ePay.bg за приемане на плащания с дебитни карти Маестро.
За да използвате Вашата дебитна карта Вие, трябва да имате:
• Дебитна карта в някоя от банките работещи с ePay;
• Трябва да разрешите картата си да се използва за плащане по Интернет - това става в момента на издаване на картата или от банкомат в меню "ДРУГИ УСЛУГИ".
• Валидна регистрация в системата ePay.bg, както и регистрирана дебитна карта в системата - това става след като влезете вече като клиент с полученото потребителско име и парола и добавите картата си към клиентския профил.

Гаранция

Всяко плащане, протестирано в последствие подлежи на връщане.

Сигурност на предаване на информацията

Системата използва SSL - протокол за връзка между браузера на клиента и сървъра. В момента, в който влезете в режим на SSL, на най-долния ред на браузера се появява символ /жълт ключ на син фон при Mozilla или жълт катинар при Microsoft Internet Explorer/. Ако натиснете този символ с мишката и при двата браузера се отваря прозорец с информация за сертификата, който сървърът притежава и за режима на криптация /шифриране/ на данните, които се обменят с клиента.

 

Парични преводи чрез Western Union

Western-Union е система за експресни международни парични преводи. Изпращането на парични преводи се извършва чрез представителите на Western Union в целия свят, като клиентите на услугата избират валутата на превода - евро, щатски долари. За информация къде се намира най-близкия дo Вас клон посетете: westernunion.com
При изпращане на пари чрез Western Union е необходимо: да се представи валиден документ за самоличност; да се посочат страната и имената на получателя; да се получи от служителя разписка с контролния номер; клиентът да уведоми получателя за извършения превод и изпратената сума или да му съобщи контролния номер по телефон или по друг начин.
Таксата за извършване на превода се поема от изпращача, т.е. - от клиента.

Банков превод

Необходимо е да потвърдите плащането си по e-mail или факс, като изпратите платежното нареждане по един от двата начина.

e-mail: info@jarden-florist.com; fax: 02-986-38-12

--------------------------------------------------
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
Банков код (BIC): FINVBGSF
IBAN: BG04FINV91501016417949
Титуляр: НИКОЛ ДИЗАЙН ЕООД
 

Парични преводи и платежни услуги EasyPay

Системата позволява Получаване/Изпращане на паричен превод в произволно избран от вас офис, работещ в системата, обозначено със знака на фирмата.

Плащането да се извърши към Клиентски номер: 8536485239
---------------------------------------------------------------------------------------
Необходимо е да съобщите, че сте извършили плащане по телефон или e-mail.
Т. 0878-155-189; e-mail: info@jarden-florist.com

Внасянето на суми може да става по следния начин:
• в брой на гише;
• чрез ePay.bg чрез национални дебитни банкови карти;
• чрез ePay.bg с плащане чрез международни кредитни карти;
• чрез банка – превод от сметка.

Плащане в брой при доставка

Ако плащате на място, очаквайте обаждане от нас по телефона за потвърждение. Тази опция е валидна само за София!
За всяка доставка Ви се издава касова бележка, а при желание от Ваша страна и фактура.

Статус на поръчката

Статуса на поръчката си можете да проверите от www.jarden-florist.com като щракнете върху иконката на <Статус на поръчката> - намира се в горния десен ъгъл на страниците. В полето <номер на поръчката> въвеждате номера на поръчката, който сте получили при окончателната стъпка на потвърждение на вашата поръчка. Пред вас е таблица, в която можете да проследите статуса на поръчката си, т.е. приета, чакаща, обработва се, доставена или отказана.

Телефони за справка: 0878.955.189 и 0878.355.189