Сърца от рози

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Аранжировка във формата на сърце с мини рози, в нежно розово. Покажи, че я обичаш! ..
230.00лв.
Направете запомнящ се жест с тази зашеметяваща кутия с рози във формата на сърце! Неговият удивителен двуцветен дизайн ще плени и впечатли, показвайки вашата любов. Покажете й колко много означава ТЯ за вас с този специален подарък днес! ВНИМАНИЕ!..
350.00лв.
Аранжировка във формата на сърце с нежни мини рози. Покажи, че я обичаш! ..
210.00лв.
Тази красива аранжировка в кутия с цветя добавя ярък цвят към всяка стая. Селекция от 8 рози с цвят на фуксия, 5 спрей рози с цвят на фуксия, 4 светли спрей рози и 1 евкалипт са аранжирани в стилна черна кутия за Вашия специален жест. Перфектен за вс..
350.00лв.
Аранжировка във формата на сърце с мини рози. Покажи, че я обичаш! ..
450.00лв.
Аранжировка във формата на сърце с червени карамфили, декорирани с бели мини рози. Покажи, че я обичаш! ..
450.00лв.
Аранжировка във формата на сърце с мини рози в нежно розовата гама. Покажи, че я обичаш! ..
210.00лв.
Аранжировка във формата на сърце с червени мини рози. Покажи, че я обичаш! ..
700.00лв.
Аранжировка във формата на сърце с бели рози - символ на чистата любов. Покажи, че я обичаш! ..
230.00лв.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 20:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0889423238

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×

Внимание!

В случай, че някои цветя са извън сезона (с изключение на рози) ще бъдат заменени по избор на флорист-дизайнера, съобразено със стила и цената на букета

×
×
×