Рози

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Червени рози като израз на Вашата любов. Подходящ за всякакви романтични случаи. ..
225.00лв.
Тържествена симфония от белоснежни рози подсказва за настъпване на дългоочакван момент на признания и откровения! Подходящ за изключително близък и важен за вас човек. ..
225.00лв.
Фин, нежен и деликатен микс от розови и бели рози - омайно чист. Винаги, когато искате да сюрпрезирате любимата жена. ..
225.00лв.
Красиви, ослепително жълти рози, оформени на букет. Подходящ за поднасяне в знак на любов. ..
225.00лв.
Стилен букет от 25 червени рози - незабравим сюрприз. ..
130.00лв.
Класически букет от красиви, дългостеблени, бели рози, специално аранжирани. ..
55.00лв.
Класически букет от красиви, дългостеблени, жълти рози, специално аранжирани. ..
55.00лв.
Класически букет от красиви, дългостеблени, рози в оранжевата гама, специално аранжирани. ..
55.00лв.
Класически букет от красиви, дългостеблени, червени рози, специално аранжирани. ..
55.00лв.
Любов - това е ярко и вълнуващо чувство! Говорете повече за своята любов с езика на цветята! Стандартното изпълнение на букета включва - 11 розови рози, 5 алстромерия, зеленина, декорация.   ..
90.00лв.
Вибрантен и контрастен букет, представен в изящно съчетание от тъмно червени и розови рози, акцентирани с хиперикум и зелен питоспорум. Изразява дълбоки и трайни чувства и симпатии. Идеален за зимния сезон. ..
90.00лв.
Букет от червени рози, спрей рози, бяла фрезия, акцентирани с подходяща за сезона декорация. ..
110.00лв.
Този възхитителен букет от червени рози може да бъде най-прекрасния сюрприз за всеки празник. Букет от червени рози е подходящ винаги, когато искате да изразите възхищение, признателност, уважение или страстно желание. ..
150.00лв.
Свеж и ароматен, игриви цветове, изключително подходящ за сезона. ..
120.00лв.
Един класически тренд - червено и бяло, аристократичен шик в стил Шанел! Този впечатляващ букет е подходящ за всякакви поводи и събития! Стандартната композиция включва: 11 червени рози, 10 стръка спрей рози, зеленина, декорация. ..
150.00лв.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 23:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0893053565

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×

Внимание!

В случай, че някои цветя са извън сезона (с изключение на рози) ще бъдат заменени по избор на флорист-дизайнера, съобразено със стила и цената на букета

×
×
×