Рози

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Един класически тренд - червено и бяло, аристократичен шик в стил Шанел! Този впечатляващ букет е подходящ за всякакви поводи и събития! Стандартната композиция включва: 11 червени рози, 10 стръка спрей рози, зеленина, декорация. ..
150.00лв.
Любов - това е ярко и вълнуващо чувство! Говорете повече за своята любов с езика на цветята! Стандартното изпълнение на букета включва - 11 розови рози, 5 алстромерия, зеленина, декорация.   ..
80.00лв.
Вибрантен и контрастен букет, представен в изящно съчетание от тъмно червени и розови рози, акцентирани с хиперикум и зелен питоспорум. Изразява дълбоки и трайни чувства и симпатии. Идеален за зимния сезон. ..
90.00лв.
За да спечелиш сърцето й завинаги! Букетът носи впечтляващо присъствие и изпълва дома или офиса на специален за вас човек. ..
130.00лв.
Букет от рози в лилавата гама в перфектна комбинация. Изключително любовен като излъчване.  ..
130.00лв.
Свеж и ароматен, игриви цветове, изключително подходящ за сезона. ..
110.00лв.
Червени и розови спрей рози, създават изключително богат букет, който без съмнение ще сюрпрезира вашата любима. ..
110.00лв.
Букетът излъчва нежно усещане и аромат. Изпълнява се във всички нюанси на розовото. ..
110.00лв.
Фин, нежен и деликатен микс от розови и бели рози - омайно чист. Винаги, когато искате да сюрпрезирате любимата жена. ..
225.00лв.
Тържествена симфония от белоснежни рози подсказва за настъпване на дългоочакван момент на признания и откровения! Подходящ за изключително близък и важен за вас човек. ..
225.00лв.
Червени рози като израз на Вашата любов. Подходящ за всякакви романтични случаи. ..
225.00лв.
Красиви, ослепително жълти рози, оформени на букет. Подходящ за поднасяне в знак на любов. ..
225.00лв.
Този възхитителен букет от червени рози може да бъде най-прекрасния сюрприз за всеки празник. Букет от червени рози е подходящ винаги, когато искате да изразите възхищение, признателност, уважение или страстно желание. ..
150.00лв.
С този букет винаги ще бъдете център на вниманието. Тя ще се влюби в него! ..
150.00лв.
Красиви, ослепително жълти рози, оформени на букет. Подходящ за поднасяне в знак на любов. ..
130.00лв.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 23:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0878 955 189

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×
×
×
×