Права и Условия за ползване

1. Права за ползване

Осъществявайки достъп до уеб-сайта jarden-florist.com, Вие трябва да приемете условията, изложени по-долу. В противен случай нямате право да използвате тези страници.

2. Авторско право и Интелектуална собственост

Съдържанието на уеб-сайта jarden-florist.com е със защитени авторски права и други права върху интелектуалната собственост. Всички права върху съдържанието в този уеб-сайт, включващо авторско право, дизайн, база-данни, алгоритъм, софтуерно кодиране, патенти, визуално изобразяване, ноу-хау и всички други интелектуални права са собственост на или са лицензирани на Жарден Флорист. На вас, като потребители на този уеб-сайт ви се позволява да визуализирате и разглеждате материалите, публикувани на уеб-сайта, разрешено е записването на материалите на компютъра, както и разпечатване с цел извличане на максимално пълна информация за нас и услугите, които предлагаме, за лична и некомерсиална употреба на информацията.

Вие нямате право да:

    •    променяте или изтривате всякакви запазени марки или други символи, предмет на интелектуална собственост;
    •    копирате или имитирате, препращате, разпространявате или да публикувате текстове, илюстрации, икони, лого, изображения и производнотото им редактиране, както и дизайна, алгоритъма и софтуерния код на уеб-сайта, за комерсиални и публични цели без нашето изрично писмено съгласие.
    •    използвате този уеб-сайт за разпространяване на материали, съдържащи вируси или ваши съзнателни или несъзнателни действия да осуетят или нарушат работата на уеб-сайта и услугите, които предоставяме;
    •    създавате линк към този уеб-сайт от друг уеб-сайт, без нашето изрично писмено съгласие.

3. Сигурност

Доколкото ние се стремим да предотвратим възникването на грешки в този уеб-сайт, не може да се даде гаранция за непредвиден срив или грешки в процеса на работа. Ние си запазваме правото да променяме или премахваме цялия уеб-сайт или часи от него по всяко време, без предупреждение на наша отговорност.

4. Защита на авторските права и сродните им върху интелектуалната собственост

Жарден Флорист е изключителен собственик на идеята и осъществяването на този уеб-сайт. Автор на всички публикации и материали в сайта е Жарден Флорист.
Всички текстове или части от текст, както и изображения в този сайт са собственост на Жарден Флорист и са защитени от Закона за Авторското право и сродните му права. Потребителят или посетителят не може да копира и използва информация от сайта за комерсиални цели без знанието и писменото разрешение на Жарден Флорист. Всички права са запазени.
Всякаква злоупотреба с информацията, публикувана на този сайт, като копирането на текст или графични изображения ще бъде поставена под ударите на закона!

5. Промяна на правилата и условията за ползване

Ние си запазваме правото да променяме тези Права и Условия по всяко време, без предупреждение. Направените промени влизат в сила, в момента на публикуването им на уеб-сайта. Това споразумение между Жарден Флорист и посетителите на сайта се прилага, докато една от страните не го прекрати. Вие можете да го прекратите преставайки да използвате този уеб-сайт и унищожавайки материалите, които сте "свалили", разпечатвали или по какъвто и да е начин сте запазили от нея. Потребители, които нарушават правилата и условията за използване на сайта, първо ще бъдат предупредени и в случай, че продължат съзнателно да не ги спазват, ще бъдат предприети други мерки за прекратяване на достъпа и използване на уеб-сайта и услугите, които се предлагат.

6. Вашето съгласие с правилата и условията за ползване на уеб-сайта

Посещавайки вече уеб-сайта jarden-florist.com, ние приемаме, че сте съгласни с нашите правила и условия за ползвате му. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт и предоставената в него информация и услуги. Ние сме създали тези правила и условия единствено и само, за да защитим своите посетители, да им осигурим безопасни, полезни и приятни минути в света на jarden-florist.com.
 

© 2016 Jarden Florist Studio. Всички права запазени.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 23:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0878 955 189

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×
×
×
×