Подаръчни кошници

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Кошницата включва няколко вида ябълки, круши, портокали - общо 3-4 кг. Асортиментът от плодове може да варира. ..
70.00лв.
Кошница със сезонни плодове и цъфтящо растение или аранжирани цветя. ..
90.00лв.
Кой би отстоял? Луксозна шоколадова бонбониера, аранжирана с панделка и Роза ... ..
55.00лв.
Селектирани сезонни плодове и цитросови плодове, за едно вълшебно преживяване. Асортиментът от плодове може да варира. ..
110.00лв.
Ние подбираме винаги най-добрите сезонни плодове и вносни такива, за да се насладите на един прекрасен момент. ..
70.00лв.
Луксозна селекция от шоколади, шоколадови десерти и пресни, сезонни плодове, аранжирани в кошница. Перфектния начин да поднесете незабравима изненада на Коледа, рожден ден или винаги, когато искате да кажете "Благодаря!" Асортиментът от пл..
130.00лв.
Богат асортимент от ягоди, нектарини, грозде, банани, в подходяща кошница. Асортиментът от плодове може да варира. ..
80.00лв.
Кошницата включва няколко вида ябълки, круши, портокали, киви, банани. Асортиментът от плодове може да варира. ..
110.00лв.
Богата селекция от портокали, банани, киви, ябълки, круши, грозде, аранжирани в кокошница ... и артистичен акцент с малък сезонен букет! Изключително подходящ начин да поздравите своите близки, колеги или приятели или просто за добро настроение! ..
90.00лв.
Шоколад и кафе ... кафе и шоколад. Това божествено съчетание е познато за всеки истински ценител! Подбрали сме за Вас само най-висококачествени кафета, шоколади, шоколадови десерти и бисквити. ..
130.00лв.
За да превърнете делничното време в празник. Насладете се на малките неща, от които имаме нужда всеки ден - ароматен чай със сладко, хрупкави бисквити, микс от шоколади, бонбони "Lindt" и не без сочни плодове, подбрани според сезона. ..
160.00лв.
Тази селекция включва за всеки по нещо за едно истинско парти. Подбрани сирена, бисквити, чай, шоколади, ядки, сушени плодове, както и свежи, сезонни плодове. Всички продукти са подбрани с най-високо качество. ..
250.00лв.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 20:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0889423238

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×

Внимание!

В случай, че някои цветя са извън сезона (с изключение на рози) ще бъдат заменени по избор на флорист-дизайнера, съобразено със стила и цената на букета

×
×
×