Коледни

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Орхидея (Phalaenopsis), в кашпа. * Доставя се само в София! ..
80.00лв.
Две орхидеи (Phalaenopsis), в керамична кашпа. Възможни са комбинации в бяло-лилаво или едноцветни. ..
150.00лв.
Вибрантен и контрастен букет, представен в изящно съчетание от тъмно червени и розови рози, акцентирани с хиперикум и зелен питоспорум. Изразява дълбоки и трайни чувства и симпатии. Идеален за зимния сезон. ..
210.00лв.
Дизайна на този букет е в синхрон с магията на сезона, с неочакван микс от романтични и загадъчни елементи. Просто неустоим, този коледен букет съчетава бели снежно бели рози и тъмно червени спрей рози, акцентирани с нежно бяла алстромерия и накрая с..
150.00лв.
Тази елегантна розова орхидея в семпла, класическа кашпа, привнася очарователен колорит към всеки декор, за всеки сезон. ..
80.00лв.
По Коледа, когато обръщаме особено внимание на традицията, винаги ще има място в дома ни и в сърцата ни за класическото червено, зелено и бяло, с този забелижетелен букет. Нежно ароматен, букетът е композиция от чели и червени дългостеблени рози, хип..
130.00лв.
Любов - това е ярко и вълнуващо чувство! Говорете повече за своята любов с езика на цветята! Стандартното изпълнение на букета включва - 11 розови рози, 5 алстромерия, зеленина, декорация.   ..
210.00лв.
За да спечелиш сърцето й завинаги! Букетът носи впечтляващо присъствие и изпълва дома или офиса на специален за вас човек. ..
350.00лв.
Коледната звезда (Poinsettia) се превърна в символ на коледния декор. Аранжирана в керамична кашпа, тази невероятна розова коледна звезда е чудесен подарък за празниците за приятелите и семейството ви или за вас самите! ..
45.00лв.
Оригинална идея да поднесете своите топли поздрави за Коледните празници на своите близки, приятели или просто, за да кажеш: "Благодаря!" Изключително в духа на Коледа - миниатюрни иглолистни, саксийни растения с червени цветове, декорирани..
85.00лв.
Коледната звезда (Poinsettia) се превърна в символ на коледния декор. Аранжирана в кошница, тази невероятна бяла коледна звезда е чудесен подарък за празниците за приятелите и семейството ви или за вас самите! ..
55.00лв.
Червената коледна звезда се превърна в символ на Коледния декор. Аранжирана в кошница, тази невероятна червена коледна звезда е чудесен подарък за празниците за приятелите и семейството ви или за вас самите! ..
45.00лв.
Този модел е характерен с естествените си декоративни елементи - сушени ябълки, шишарки, дървени пръчици, което идеално кореспондира с духа на Коледа и Нова година. Идеален начин за украса на интериорни и екстериорни врати. ..
55.00лв.
Този модел е характерен с естествените си декоративни елементи - сушени ябълки, нар, дървени пръчици, което идеално кореспондира с духа на Коледа и Нова година. Идеален начин за украса на интериорни и екстериорни врати. ..
65.00лв.
Този модел е ярък пример за класическа елегантност. Визията е постигната само с естествени материали, а като празничен акцент е добавена бургундско червена панделка. Идеален начин за украса на интериорни и екстериорни врати. ..
85.00лв.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 20:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0889423238

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×

Внимание!

В случай, че някои цветя са извън сезона (с изключение на рози) ще бъдат заменени по избор на флорист-дизайнера, съобразено със стила и цената на букета

×
×
×