Поръчка и Условия на доставка

 

1. Общи условия

Процеса на поръчване във виртуалния магазин е максимално опростен за потребителите и отговаря на последните изисквания на интернет технологиите за софтуерна защита.

След като изберете категория, пред Вас се появяват съответните артикули от тази категория с име и картинка. С едно кликване върху малката картинка, избрания артикул може да се разгледа в по-голям размер, с кратко описание, цени и варианти за допълнителен подарък. Тук можете да изберете предпочитаната от вас опция.

След това трябва да кликнете бутон <ДОБАВИ В КОШНИЦАТА>. Пред Вас се появява съдържанието на вашата кошницата с всички избрани артикули с указващи картинки, имена, количество и обща стойност до момента. В този момент можете да преминете към 'ПОРЪЧКА' или да продължите да пазарувате, като добавянето на стоки от другите категории става по същия начин и те се натрупват в кошницата Ви.

За да приключите поръчката си, кликнете бутон  <ПОРЪЧКА>. На този етап системата изисква въвеждане на адрес за доставка, вашите данни, избирате начина на плащане. Извършват се последователно всички стъпки за попълване на необходимите данни:
• АДРЕС НА ПОДАТЕЛЯ – задължителни полета са име, активен телефон и e-mail адрес, с цел установяване контакт за уточняване на условията на доставка при необходимост; можете да напишете и вашите допълнителни указания в полето <КОМЕНТАР>.
• АДРЕС ЗА ДОСТАВКА – задължителни полета са име, активен телефон, избор на град от списъка с населени места, адрес;
• ИЗБОР НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ – PayPal, ePay.bg, банков превод.
• задължително условие е да изберете бутона <ПРОЧЕТОХ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА САЙТА И СЪМ СЪГЛАСЕН>.
• накрая се кликва бутон <ПОРЪЧАЙ> и след това отново <ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА> - данните са изпратени и Вашата поръчка е приключила.

При непотвърждаване на поръчката Ви, то същата се анулира автоматично.

 

2. Доставка - 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Jarden-florist.com приема Вашите поръчки денонощно, но те се изпълняват делнични дни от 10:00 до 23:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.

Доставки се извършват само на територията на България.

Тарифа за доставка от цветарски магазини ЖАРДЕН:
-- София град - 11 лв.
-- всички останали градове - 20 лв.
-- курортни комплекси - 40 лв.

Внимание! При плащания с банков превод или чрез Western-Union е необходимо поръчката да бъде направена поне 24 часа предварително и задължително да посочите активен e-mail/тел. за връзка с вас. При неспазване на тези условия, JARDEN-FLORIST.COM си запазва правото да сторнира вече извършеното плащане и да откаже изпълнението на поръчката!

 

3. Гаранции

• Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.

• Жарден Флорист не поема отговорност за инициирани поръчки с неточен адрес или данни на получателя.

• Жарден Флорист не поема отговорност за неизпълнени доставки вследствие от това, че лицето-получател не е на посочения адрес и/или в посочения интервал от време.

• Поръчка, може да бъде отказана не по-късно от 48 часа преди заявения ден и час на доставка.

• При оспорване от Ваша страна за неспазване на договорения срок, до доказване на противното, в случай че сте извършили плащане с дебитна или кредитна карта или по банков път, ние ще Ви възстановим стойността на покупката безусловно на представена от Вас банкова сметка в едноседмичен срок.

Внимание: Отговорността за неточности в адреса се носи от този, който изпраща и всякакви допълнителни такси за повторна доставка са за негова сметка.

Получателят не е на адреса: Ако имате специални указания за доставката, моля напишете го в полето <КОМЕНТАРИ>, когато попълвате основната информация по ВАШАТА ПОРЪЧКА. Във всички останали случаи, в които получателят/ката не е на адреса в уречения ден и интервал, ние ще предприемем една от следните стъпки:

• Звъним на получателя/ката, за уговаряне на удобно за него/нея време; ВНИМАНИЕ! подателят и обекта на доставка се запазват в тайна, с цел изненада.

• В случай, че телефона на получателя не отговаря, оставяме бележка на вратата на упоменатия адрес, с наш телефон и покана да се свържат с нас, за уточняване на време за доставка.

В случай, че телефона на получателя не отговаря, оставяме подаръка при съседи, портиер, охрана, рецепция, с бележка на вратата на получателя с тази информация.

 

4. Политика на замяна

В случай, че някои цветя са извън сезона (с изключение на рози) ще бъдат заменени по избор на флорист-дизайнера, съобразено със стила, цветовата гама и цената на букета.​

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 20:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0893053565

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×

Внимание!

В случай, че някои цветя са извън сезона (с изключение на рози) ще бъдат заменени по избор на флорист-дизайнера, съобразено със стила и цената на букета

×
×
×