Букети

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Посланието на този букет е енергичност, страст и любов! Букетът създава ефирно пролетно настроение и усещане за свежа палавост. Поръчайте го сега и направете получателката му най-щастливата жена на света. ..
160.00лв.
Посланието на този букет е нежност, чистота и свежест, което предизвиква неописуема усещане за лекота и щастие! Впечатлете обичаната жена със стил! ..
125.00лв.
Нежна и деликатна селекция от лалета - най-искрените пратеници на чувства, привързаност и благодарност. Подарете този прекрасен букет за специален повод или просто защото днес сте в добро настроение. ..
125.00лв.
Любов - това е ярко и вълнуващо чувство! Говорете повече за своята любов с езика на цветята! Стандартното изпълнение на букета включва - 11 розови рози, 5 алстромерия, зеленина, декорация.   ..
190.00лв.
Отваря сетивата и сърцето за положителни емоции! ..
180.00лв.
Букет от рози в лилавата гама в перфектна комбинация. Изключително любовен като излъчване.  ..
350.00лв.
Букет от червени рози, спрей рози, бяла фрезия, акцентирани с подходяща за сезона декорация. ..
225.00лв.
Винаги, когато искаш да покажеш истинската си любов и силни приятелски чувства, можеш да го направиш с този чувствен, зашеметяващ букет. ..
280.00лв.
Ефирна палитра от розов лилиум, върху която изпъкват нежно лилавите рози, акцентирани с деликатни допълнения. Подходящ за романтични поводи. ..
280.00лв.
Един класически тренд - червено и бяло, аристократичен шик в стил Шанел! Този впечатляващ букет е подходящ за всякакви поводи и събития! Стандартната композиция включва: 11 червени рози, 10 стръка спрей рози, зеленина, декорация. ..
250.00лв.
Класически букет от рози, алстромерия и ефектни допълнения в стилна композиция. Подходящ за любимата жена. ..
180.00лв.
Изразителен, ярък, елегантен букет в актуален и модерен стил. Подходящ е както за специални поводи, така и за да направите просто деня на любимия човек прекрасен. ..
180.00лв.
Фин, нежен и ароматен микс от розови, бели рози и лилиум - омайно чист. Символизира дълбоки и искрени чувства. ..
180.00лв.
Този разкошен, красив букет носи послание за ярък, слънчев ден и топлина. Поднесете го с усмивка! ..
180.00лв.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 20:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0893053565

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×

Внимание!

В случай, че някои цветя са извън сезона (с изключение на рози) ще бъдат заменени по избор на флорист-дизайнера, съобразено със стила и цената на букета

×
×
×