Букети

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Нежна и деликатна селекция от лалета - най-искрените пратеници на чувства, привързаност и благодарност. Подарете този прекрасен букет за специален повод или просто защото днес сте в добро настроение. ..
120.00лв.
Любителите на изискаността ще оценят този букет от многоцветни пролетни лалета. Всяко цвете в този букет е като уникално бижу. Композицията вдъхновява и докосва нежните емоции. С този мил жест вие изпращате послание за късмет, позитивни настроения и ..
130.00лв.
Прекрасен, изящен и огромен букет от 51 лалета в розовата и тъмно розова палитра. Подарете с вкус и стил! ..
210.00лв.
Букет от червени рози, спрей рози, бяла фрезия, акцентирани с подходяща за сезона декорация. ..
210.00лв.
На база 1 отзива.
Фин пролетен поздрав. За всякакви поводи. ..
120.00лв.
Посланието на този букет е нежност, чистота и свежест, което предизвиква неописуема усещане за лекота и щастие! Впечатлете обичаната жена със стил! ..
120.00лв.
Вибрантен и контрастен букет, представен в изящно съчетание от тъмно червени и розови рози, акцентирани с хиперикум и зелен питоспорум. Изразява дълбоки и трайни чувства и симпатии. Идеален за зимния сезон. ..
210.00лв.
Дизайна на този букет е в синхрон с магията на сезона, с неочакван микс от романтични и загадъчни елементи. Просто неустоим, този коледен букет съчетава бели снежно бели рози и тъмно червени спрей рози, акцентирани с нежно бяла алстромерия и накрая с..
150.00лв.
Букет от бели фрезии - символ на флорална красота и нежно ухание. Подходящ за романтични и спонтанни поводи. ..
95.00лв.
Букет от жълти фрезии - флорална красота и нежно ухание. Подходящ за романтични и спонтанни поводи. ..
95.00лв.
Посланието на този букет е енергичност, страст и любов! Букетът създава ефирно пролетно настроение и усещане за свежа палавост. Поръчайте го сега и направете получателката му най-щастливата жена на света. ..
180.00лв.
Любов - това е ярко и вълнуващо чувство! Говорете повече за своята любов с езика на цветята! Стандартното изпълнение на букета включва - 11 розови рози, 5 алстромерия, зеленина, декорация.   ..
210.00лв.
Букет от ярко жълти лалета - най-нежните и изискани пратеници на чувства. ..
250.00лв.
Като символ на чиста любов, този букет от червени лалета ще превърне вашия жест в истински спектакъл. ..
250.00лв.
Съчетанието между жълти и синьо-виолетови нюанси, прави тази цветна композиция пример за хармония и отличен вкус. С избора на този букет, вие ще бъдете истински ценител на прекрасното. ..
180.00лв.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 20:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0889423238

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×

Внимание!

В случай, че някои цветя са извън сезона (с изключение на рози) ще бъдат заменени по избор на флорист-дизайнера, съобразено със стила и цената на букета

×
×
×