Траурна Флористика

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Изключително елегантна експресия на симпатия и любов! Аранжировката е подходяща за поднасяне при всякакви поводи, както и за аранжиране на интериора. ..
170.00лв.
Подходяща за поднасяне при всякакви поводи, както и за аранжиране на интериора. ..
90.00лв.
Подходяща за поднасяне при всякакви поводи, както и за аранжиране на интериора. Жълтите сезонни цветя - традиционен символ на вечно приятелство и любов. ..
90.00лв.
Подходяща за поднасяне при всякакви поводи, както и за аранжиране на интериора, а също и за декорация на партита и сватбени тържества. ..
70.00лв.
Подходяща за поднасяне при всякакви поводи, както и за аранжиране на интериора. Сезонни цветя в жълто, акцентирани с нежно розови карамфили, аранжирани в класическа кошница, са символ на приятелство и симпатия. ..
70.00лв.
Подходяща за поднасяне при всякакви поводи, както и за декорация на интериора, партита, сватбени тържества. ..
90.00лв.
Композиция от нежно розови рози, алстромерия и флорални акценти, в подчертано феминиски стил и ефирна красота. Аранжировката е подходяща за поднасяне на съболезнования при загуба на скъпа и обичана от вас жена.​ ..
90.00лв.
Аранжировката се изпълнява в съд с приблизителни размери на цветната композиция 30 см в диаметър. Подходяща е за всякакви събития, за декориране на дома или офиса, както и при траурни церемонии в ритуалния дом. ..
90.00лв.
Аранжировката се изпълнява в съд с приблизителни размери на цветната композиция 40 см в диаметър. Подходяща е за всякакви събития, за декориране на дома или офиса, както и при траурни церемонии в ритуалния дом. ..
110.00лв.
Подходяща за поднасяне при всякакви поводи, както и за декориране на интериора при организиране на събития. ..
170.00лв.
Композиция с издължен силует от подходящо подбрани бели цветя и зеленина. Идеалния начин да кажеш Сбогом! ..
90.00лв.
Тази аранжировка можете да поднесете винаги, когато думите недостигат, за да изразите сърдечните си пожелания. ..
70.00лв.

Фотогалерия

Колекция снимки

Можете да разгледате нашата колекция от фотографии тук:

>> ФОТОГАЛЕРИЯ

Фотогалерията включва:

• стандартна/ежедневна флористика: букети, аранжировки, кошници, подходящи за рождени и имени дни, партита, коктейли, бизнес мероприятия, за всеки празничен или обикновен, но важен за вас ден;
• сватбена флористика: булчински букети, аранжировки и аксесоари от цветя;
• интериорно озеленяване;

Статии и събития

×

Статии и събития

всичко за цветята

Тук на това място ние от Жарден Флорист ще споделяме статии, мнения, тенденции и всичко за цветята, като акцент в оформянето на интериора, за живота, който излъчват, багрите и уханието.

>> СТАТИИ И СЪБИТИЯ

Аранжирането на цветя е древно изкуство. През цялата си културна история хората са правили букети - за магически ритуали, украса в домовете, култови празници, допълнение към облеклото, но едва през XIV-XV в. осъзнават това като изкуство.

Интериорен фитодизайн

×

Интериорен фитодизайн

Цветята са важен акцент в оформянето на интериора. Те внасят стил, хармония и индивидуалност във всякаква среда – жилищна и административна. Животът, който излъчват, багрите и уханието им влияе успокояващо И релаксиращо. Естетическата потребност да се използва красотата на живите цветя е присъща на всички народи и затова те са задължителен елемент от интериорния дизайн по целия свят.

>> АЛБУМ ИНТЕРИОРЕН ФИТОДИЗАЙН

Изготвянето и реализацията на интериорни решения е допълнителна услуга, която ние от Жарден Флорист предлагаме на своите клиенти. Екипът ни е подготвен в три основни области:
- изготвяне на идеен проект за интериорно озеленяване в жилищни помещения, офиси и търговски обекти, аранжировки и декорации с растения и растителни материали на събития;
- реализация в реални условия;
- консултация за индивидуален фитодизайн.
Една конкретна интериорна идея се прави от компетентни флорист-дизайнери с нюх за красотата и практичността. Като краен етап в реализацията, ние предлагаме и дългосрочна подръжка на осъществените проекти, което дава още по-голяма сигурност на нашите клиенти. 

Горещ телефон

×

Горещ телефон

Поръчки по телефона

Жарден Флорист приема Вашите поръчки и по телефон. 
Поръчките се изпълняват делнични дни от 10:00 до 23:00 ч., празнични дни от 10:00 до 18:00 часа. При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
Доставки се извършват само на територията на България.

>> ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН 0878 955 189

• За нас приоритет No 1 е качеството и високия стандарт на обслужване. Жарден Флорист поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства.
• Ние сме експертен екип със солиден опит в областта.
• Ние разбираме изразните средства на цветята.
• Ние сме в готовност и на разположение 24 часа – 7 дни в седмицата – ако имате проблем с поръчката си или имате възражения, обадете ни се. Ще отреагираме на момента.

Благодарим ви за доверието!

×
×
×
×